برگزاری کارگاه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا در شهرستان چوار
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی، به همت واحد مبارزه با بیماریهای واگیر کارگاه آموزشی بیماریهای منقله از آب و غذا با حضور کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماریها و کارشناس بیماریهای واگیر جهت کلیه پرسنل محیطی در دفتر مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان چوار برگزار گردید.
عبدالرضا عزیزی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان چوار ضمن اشاره به در پیش رو بودن ایام اربعین بیان کرد: "یکی از بیماریهای مهمی که در زمان برگزاری تجمعات انبوه میبایست در نظر گرفته شود، بیماریهایی است که توسط آب و غذا منتقل میشوند، زیرا با توجه به انبوه جمعیتی که در یک مکان معین گرد هم میآیند، استفاده مشترک از منابع آب و غذا و همچنین افزایش دمای هوا در سال جاری، احتمال بروز بیماریهای گوارشی که از طریق خوردن و آشامیدن منتقل میشوند بیش از پیش افزایش یافته و لزوم آموزش همگانی و انجام مراقبتهای بهداشتی بیشتر از گذشته احساس میشود که لازم است در این خصوص کلیه پرسنل محیطی آمادگیهای لازم را داشته باشند تا بتوانند خدمات بهداشتی و درمانی را به بهترین نحو ممکن ارائه دهند".
سپس محسن ندری کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماریهای واگیر، ضمن اشاره به اهمیت بیماریهای منتقله از آب و غذا به بیان آخرین دستورالعمل ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور پرداخت و توضیحات مورد نیاز در این خصوص را جهت کلیه پرسنل حاضر در کارگاه ارائه داد.
در ادامه نسیم علیمحمدی کارشناس مبارزه با بیماریهای واگیر، به بیان نکات در مورد بیماریهای منتقله از آب و غذ پرداخت و خواستار افزایش نمونهگیری و پیگیری بیماریهای گوارشی شد تا در صورت وقوع هر یک از بیماریها در اسرع وقت بتوان آن را کنترل کرد.